Книги, які ми радимо прочитати на карантині.


Талановитий письменник оперує словом, як майстерний маг-чарівник, передаючи потужний заряд енергії читацькій аудиторії. Його захоплююче чтиво спонукає до роздумів над власним буттям, зміни себе і навколишнього світу. 

Тому книги – це справжнісінька дієва «зброя», чудо, здатне кардинально змінити погляди людини.Тож ловіть від нас п'ятірочку гарячих книг, які зможуть вам цікаво провести карантинні будні.


Приємного читання!



 

Борис Акунін "Весь мир театр"

Автор повертає глядача в двадцяте століття, непростий час для суспільства. У головній ролі виступає герой Фандорін - досвідчений слідчий і людина стійких принципів. Даний роман розповість про з'ясування загадкових обставинах злочину. Яке відбулося в одному з кращих московських театрах.
Читач дізнається, як вдасться вийти на сліди заплутаної справи головному герою і головні мотиви злочину.





Іван Франко "Створення світу"

Іван Франко написав цей твір у 1904 році. А надруковано його було в 1905 році, тиражем 500 примірників. В ньому автор критикує загальноприйнятий погляд на давню історію Світу, що викладено у “Ветхому завіті”.






Кейт Ферацці«Ніколи не їжте наодинці»

«Ніколи не їжте наодинці», — одна з порад, яку він дає у своїй книзі, що стала бестселером 2005 року за версією The New York Times. Ставитися до знайомств як до соціального капіталу, який поліпшить ваше життя, але найголовніше — будувати стосунки щирі, відверті та не боятися дати більше, ніж можеш отримати, — таке перше правило нетворкінгу. Як будувала свою політичну кар’єру Гілларі Клінтон та як Катерина Ґрехем зі звичайної домогосподарки перетворилась на успішного редактора Washington Post, як навчання на власних помилках зробило Авраама Лінкольна президентом, а величезне коло особистих контактів Вернона Джордана — найуспішнішим чорношкірим адвокатом Америки? Кейт Феррацці навчить спілкуватися, а спілкування — перетворити на успіх.


 

                                                                    Григір Тютюнник "Холодна                                                       м'ята".


До цього тому увійшли усі художні твори письменника — повісті, новели, казки та оповіді для дітей. Характерною ознакою видання є те, що тексти вперше публікуються в первісному вигляді, в якому вони виходили з-під пера відомого майстра слова, — з них знято втручання радянської цензури.


 



                                                               Пол Янг "Хижа"


                                                         Книга розповідає про чоловіка у якого викрали найменшу доньку. 

Згодом у покинутій хижі було знайдено підтвердження її загибелі від рук маніяка. Чотири роки потому, так і не змирившись із втратою, батько отримує підозрілий лист нібито від Бога із пропозицією відвідати ту саму хижу…
                                   





                                           Кормак Маккарті "Дорога" 


Кормак Маккарті- сучасний американський класик головного калібру, добре відомий нашому читачеві романом "Старим тут не місце" (фільм братів Коен по цій книзі отримав чотири "Оскара"). Його роман "Дорога" в 2007 р отримав Пулітцерівську премію і ось вже більше трьох років залишається в списках бестселерів і не сходить з прилавків книгарень. Роман "Дорога" справляє незабутнє враження. В якійсь мірі це емоційний шок! Сюжет простий. Після катастрофи Батько і Син йдуть через випалені землі, перетинаючи континент. Всю книгу пронизують глибокі, ранящие в саме серце питання. Чи є сенс жити, якщо майбутнього - ні? ...





                                             

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сучасні книги які стали популярними фільмами

Затишні і теплі вірші про осінь