Виставка- рекомедація "Весна — пора розмов про книжки, любов, романтику і про жінок"

 

Весна — пора розмов про книжки, любов, романтику і про жінок. А краще — про все одразу. Поети вже давно довели, що можуть чудово описувати прекрасну половину людства. Прозаїки теж уміють, але по-своєму. 

Існує думка, що жінки в більшості своїй вважають за краще читати любовні романи і легкі історії зі щасливим кінцем

Утім, літературний вибір сучасної жінки свідчить про те, що ця думка досить часто помилкова. Жінки люблять різні книги – як надихаючі твори, так і історії з інтригуючим сюжетом і несподіваною кінцівкою. І, звичайно, сучасні жінки читають романи про кохання, адже саме про кохання оповідає практично вся світова література.
 Тож ловіть від нас топчик цікавих книг!!!!

Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою»


Біль можна перемогти завдяки коханню. Ця надзвичайна історія розповідає про те, як можна перетворити найтяжчі часи життя на хоч і коротку, але казку. Та її кінцівка є доволі суперечливою, і дискутувати на тему того, чи правильно вчинив головний герой, можна до нескінченності.

«Джен Ейр» Шарлотта Бронте


Історія про бідну гувернантку з залізною волею, яка була зовсім нетиповим персонажем для часів Вікторіанської Англії. Джен Ейр першою сказала чоловікові про свої почуття, але залишилася незалежною жінкою з бажанням рівноправності. Книга – ідеальна інструкція для охочих приборкати свої почуття і дізнатися історію безкомпромісної любові. 





"Ті, що співають у терені" Колін Маккалоу

Історія роману охоплює півстоліття і розповідає про життя сім'ї Клірі, яка пройшла шлях від новозеландських бідняків до управителів одного з найбільших австралійських маєтків Дрохеда. Читаючи роман, ти будеш співпереживати кожному з членів сім'ї, будеш радіти їхнім перемогам і ділити разом з ними горе. Вони стануть тобі рідними, а маленька Меггі зросте на твоїх очах.

Історія її любові до преподобного Ральфа розтопить навіть крижане серце. Читаючи роман, розумієш, що справжнє кохання не звертає уваги ні на які умовності, для нього немає меж - не важлива ні різниця у віці, ні соціальне становище. 

"Віднесені вітром" Маргарет Мітчел


Книга, яка задумувалася, як роман про любов і про війну, стала бестселером - вона і досі займає провідні позиції рейтингів. Про що книга? Про сильну жінку, яка змогла після низки трагічних подій, які розгорнулися на тлі війни між Північчю і Півднем, не втратити себе, а знову встати на ноги. Тут є любов і зрада, спритність і користь, сімейні цінності і патріоти, які готові на все заради своєї ідеї.





Чарующий апрель Элизабет фон Арним

Вони познайомилися в клубі. Чотири жінки, чотири різні долі, чотири трагедії ... І ось всі вони відправляються в середньовічний замок, що потопає в квітучому саду італійської Рів'єри, прагнучи знайти в цій красі не тільки заспокоєння, а й підказку долі ...





"Лист незнайомки"Стефан Цвейг


Вся новела складається з листа жінки, яка все життя таємно кохала одного чоловіка. Будучи смертельно хворою, вона пише Стефану листа та зізнається у своєму коханні. Вона пронесла свою любов з дитинства до останніх днів, але не знайшла в собі хоробрості та сил зізнатися йому у своїх почуттях. Лист незнайомки - незвичайна книга. Необізнаному читачеві може здатися, що цю новелу написала жінка: настільки точно і глибоко описано її почуття. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сучасні книги які стали популярними фільмами

Затишні і теплі вірші про осінь