Презентація книги Олександра Прилуцького " Джура отамана Дахна"

Прилуцький Олександр Іванович народився 14 березня 1962 року в селі Івахни Монастирищенського району на Черкащині. Закінчив місцеву школу, працював художнім керівником в Івахнівському Будинку культури.

1983 року, після закінчення Черкаської школи туризму, мандрував Черкащиною, долав перевали Чіпер-Каравай, Чіпер-Карачаєв та Джалпакол на Кавказі.

1995 року повністю втратив зір, але закінчив факультет української філології Черкаського державного університету ім. Б. Хмельницького.

За підтримки рідних і друзів створив приватне видавництво «Відлуння» (нині — «ІнтролігаТОР»), де працює його директором та видає у світ книги.  

У 2021 році автор видає нову книгу «Джура отамана Дахна» в якій зібрано фантастичні та фентезійні історії для дітей середнього шкільного віку, які знайомлять читача з реальними історичними подіями та видатними постатями. В книзі також представлені авторські казки такі як Ойванкове місто, казка про козака Кирика, Чарівний колосок. Юні герої потрапляють у різноманітні пригоди на протязі всієї повісті. Герої відвідали Черкаський замок, мандрували на Січ, ходили в похід на Крим з козаками, тікали з турецької галери та нелегка дорога додому. Ця книга зацікавить навіть дуже вибагливого читача.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сучасні книги які стали популярними фільмами

Затишні і теплі вірші про осінь